Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Aankomende Evenementen

4 mei |18:00 - 18:15

Dodenherdenking

Tijdens een korte herdenkingsbijeenkomst op het Pools Ereveld zal door de burgemeester een krans worden gelegd.

Meer weten »
10 mei

Moederdag

De tweede zondag van mei is het moederdag.

Meer weten »
21 juni

Vaderdag

De derde zondag van juni is vaderdag.

Meer weten »
24 oktober |10:30 - 11:15

Herdenking op Pools Ereveld

De eerste Poolse Pantserdivisie onder leiding van generaal Maczek heeft een grote rol gespeeld in de bevrijding van Oosterhout in 1944. Daarbij kwamen veel Poolse militairen om het leven. Om hen te eren vindt jaarlijks een herdenking plaats op het Pools Ereveld.

Meer weten »
2 november |14:00 - 15:00

Herdenking doodgeboren en jong overleden kinderen

Het wordt een kleinschalige, intieme bijeenkomst met korte overwegingen, een kaarsritueel, gedichten en muziek. Hierna begeven we ons naar het kindermonument op het gedenkpark Leijsenakkers, waar ieder die dat wenst een bloem kan leggen. U wordt vriendelijk verzocht een bloem mee te brengen. Na afloop van de herdenking zal in het uitvaartcentrum koffie en thee worden geschonken. Iedereen is van harte welkom!

Meer weten »
18 december |18:00 - 20:00

Lichtjesavond

Ook dit jaar organiseert de Stichting Begraafplaatsen Oosterhout in samenwerking met Coöperatie DELA, een lichtjesavond op de begraafplaats aan de Veerseweg. Op deze avond plaatsen familieleden, vrienden en belangstellenden brandende kaarsjes op de graven van hun dierbaren als een warme persoonlijke herinnering. De hoofdpaden van de begraafplaats worden sfeervol verlicht door fakkels en in de aula van het uitvaartcentrum kunnen bezoekers onder het genot van een warm drankje genieten van stemmige muziek. De lichtjesavond werd in 2005 voor de eerste keer georganiseerd…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen